Massageworkshop

Leer elkaar masseren met de Privé Partner Massage Workshop!

In deze massageworkshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven: dit betreft een nek, schouder en rugmassage op de massagetafel. Met hulp van de docente oefen je de technieken op elkaar zodat je beiden de massage geeft én ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats in Utrecht of bij je thuis.

Naderhand krijg je een instructieboekje met de uitleg via e-mail toegestuurd zodat jullie er ook thuis lekker mee aan de slag kunnen.

Kijk voor meer informatie en boeken op Studio Vandaan

“We hebben de workshop als heel prettig ervaren en waren positief verrast. Het was heel fijn om allebei een massage te mogen ontvangen en te geven. We werden heel goed begeleid door Dorinde, die ons er beide keren rustig door heen praatte, de juiste manieren voordeed en echt de tijd voor ons heeft genomen om het te begrijpen en vragen te beantwoorden. We waren ook blij met de extra tips bijv. Welke olie te gebruiken en de handdooeken op de verwarming, die kleine dingen maken het af. De ruimte was ook prettig, binnenkomst met muziek ook en eerst rustig landen met een kopje thee. Al met al dus heel fijn!”  

-Susanne & Erwin