Lesstijlen

Dru Yoga – Heart Flow

De lessen op dinsdag worden gegeven volgens de principes van Dru Yoga. Deze rustige, maar ook krachtige vorm van yoga geeft je het gevoel helemaal in het moment aan te komen en te landen in je hart. Kenmerkend voor de les is onder andere een Energy Block Release (EBR): een doeltreffende sequentie van op elkaar afgestemde bewegingen en yogahoudingen die je helpen om spanning en energieblokkades op zowel fysiek als emotioneel niveau los te laten. Er is hierbij aandacht voor bewuste ademhaling, visualisatie en persoonlijke aanwijzingen waar nodig. Je beleeft een yoga ervaring ondersteund door zachte achtergrondmuziek en prettige geuren die de verbinding met jezelf en het effect van de oefeningen verrijken. De les eindigt altijd met een welverdiende, lange ontspanning waarin de opgebouwde energie zijn weg in het lichaam kan vinden om je zo de volledige werking van de yoga mee te geven.

Hormoonyoga

Op donderdag geef ik les in Hormoonyoga. Dit is een speciale les voor vrouwen met klachten rondom menstruatie, vruchtbaarheid, overgang en burn-out of andere chronische stress klachten. Een zachte, liefdevolle les waarin we bewustzijn brengen naar onze cyclische natuur, naar binnen keren, ons lichaam voelen en mogen landen in deze helende vorm van yoga. 

Fertiliteitsyoga

Voor vrouwen met een kinderwens geef ik deze bijzondere vorm van yoga namens Studio Vandaan in Utrecht. In deze lessen richten we ons op het creëren van meer verbinding met je lichaam, meer vertrouwen in jouw fertiliteitsproces en op diepe ontspanning. Lees verdere informatie onder het kopje ‘fertiliteitsyoga’.