Door wie?

Dorinde de Boer

Na jarenlang proeven van verschillende yogatradities, in Nederland en de wereld rond, kwam ik uit bij Dru Yoga. Dit was wat ik zocht! Eindelijk een yogales waar ik zelfs aan het einde van een lange dag nog heen wilde fietsen door de regen, om op te laden met nieuwe energie om uitgerust en met kalmte in mijn hoofd weer naar huis te gaan. Eindelijk een gevoel van thuiskomen bij mezelf.

Vol enthousiasme ben ik daarom in 2014 begonnen aan de driejarige Dru Yoga Docentenopleiding bij Dru Netherlands. Daar zat ik helemaal op mijn plek en heeft Dru voor altijd een plekje in mijn leven en in mijn hart veroverd. Sindsdien heb ik niet kunnen wachten om zelf les te gaan geven en ik ben dan ook meteen begonnen zodra het diploma op zak was. Lees meer over deze veelzijdige yogavorm onder het kopje “Lesstijl”.

Sindsdien heb ik mij niet alleen verder ontwikkeld in Dru Yoga, maar ook in andere elementen van groei in liefde en bewustzijn. Ik volgde onder andere de specialisatie module Klank & Mantra bij Dru Netherlands, om mij meer bewust te worden en te kunnen werken met de helende eigenschappen van klank. Daarnaast verdiep ik mij verder in het gebied van klank & stembevrijding bij verscheidene docenten, waaronder Jan Kortie. Ook de sjamanistische jaartraining het Mystieke Hart, uitgedragen door Inca sjamaan Avani van Leeuwe, heeft mij veel inzicht en vrijheid gebracht. En tenslotte hebben de laatste maanden mij naar Healing Tao  & Yin Yoga geleid, waarvan ik verwacht dat zij een prachtige aanvulling zullen geven in mijn lessen.

Wie ben ik nog meer? Ik heb een passie voor reizen, koken, de Spaanse taal en muziek én ik geniet van mijn woonboot aan een rustig water vlakbij het centrum van Utrecht. Daar ontstaan de mooiste ideeën…

2020 07 yogaretreat klein                                                     DruRegisteredTeacher