Door wie?

Dorinde de Boer

Na jarenlang proeven van verschillende yogatradities, in Nederland en de wereld rond, kwam ik uit bij Dru Yoga. Dit was wat ik zocht! Eindelijk een yogales waar ik zelfs aan het einde van een lange dag nog heen wilde fietsen door de regen, om op te laden met nieuwe energie om uitgerust en met kalmte in mijn hoofd weer naar huis te gaan. Eindelijk een gevoel van thuiskomen bij mezelf.

Vol enthousiasme ben ik daarom in 2014 begonnen aan de driejarige Dru Yoga Docentenopleiding bij Dru Netherlands. Daar zat ik helemaal op mijn plek en heeft Dru voor altijd een plekje in mijn leven en in mijn hart veroverd. Sindsdien heb ik niet kunnen wachten om zelf les te gaan geven en ik ben dan ook meteen begonnen zodra het diploma op zak was. Lees meer over deze veelzijdige yogavorm onder het kopje “Lesstijl”.

Wie ben ik nog meer? Ik heb een passie voor reizen, koken, de Spaanse taal en muziek én ik geniet van mijn woonboot aan een rustig water vlakbij het centrum van Utrecht. Daar ontstaan de mooiste ideeën…

                                                                              DruRegisteredTeacher