Workshops

Dru Yoga & Sound Meditation ∼ Facebook Event

Zondag 8 november

19:30-21:00

De avond bestaat uit 1 uur Dru Yoga van Dorinde en een half uur Sound Meditation van Maartje.
In de sfeervolle yogaruimte wordt je meegenomen in een EBR (Energy Block Release), een sequentie van opeenvolgende energetische bewegingen en zachte yogahoudingen, waarmee we het lichaam vrij en open maken en spanning loslaten. Verschillende aansluitende asana’s versterken dit effect. Daarna is het tijd voor ontspanning, en leidt Dorinde je door een liggende ontspanningsoefening, waarna je je helemaal kunt overgeven en laten omhullen door de klanken die volgen in de Sound Meditation van Maartje.
Tijdens de Sound Meditation word je meegenomen op reis naar je innerlijke wereld, diep in jezelf. Door het gebruik van Tibetaanse klankschalen, koshi’s, rainsticks en andere elementen wordt een diepe meditatiestaat gecreëerd. De geluidstrillingen zorgen er voor dat je energie meer gaat stromen in je lichaam. De Sound Meditation kan als heerlijk ontspannend worden beleefd en geeft je de tijd om alles van de Dru Yoga in je hele wezen te laten integreren en je helemaal in balans te brengen.
In deze derde editie van de heerlijke Dru Yoga & Sound Meditation avonden dit najaar gaan we landen… in onszelf. Landen in je lijf en in je buik en bekken. Om vanuit hier écht te kunnen ontspannen. En dus we keren naar binnen; naar het verborgene, diep in ons binnenste, naar de vlam die er altijd is. In onze sfeervolle ruimte verlicht door een heleboel kaarsjes ervaar je weer wie je bent wanneer alle spanning van je af vloeit en je weer bent wie je altijd al was.
 
Deur open: 19.15
Aanvang 19:30u     Einde 21:00u
Toegang: €20,00
Locatie: Cremerstraat 390 in Utrecht
Reserveer je plekje via info@dooryoga.nl of via de ticketlink:

I.v.m. COVID vragen we je een eigen kleedje mee te nemen voor over het matje, een kussentje, een dekentje voor over je heen en dikke sokken. Matjes zijn aanwezig in de ruimte. Er zijn 6 plekjes beschikbaar.

yogasound3