Workshops

Dru Yoga & Klankschaal Beleving

Datum: volgt

Door Dorinde de Boer & Maartje Leurgans

De combinatie van Dru Yoga en Sound Meditation blijkt een match made in heaven… 

In de sfeervolle yogaruimte wordt je door Dorinde begeleid in Dru Yoga, de Yoga van het Hart, in sequenties van energetische bewegingen en zachte yogahoudingen, waarmee we het lichaam vrij en open maken en spanning loslaten. Ademoefeningen, affirmaties en verschillende asana’s versterken dit effect.

Daarna is het tijd voor ontspanning, en leidt Dorinde je door een liggende ontspanningsoefening, waarna je je helemaal kunt overgeven en laten omhullen door de klanken die volgen in de Sound Meditation van Maartje.

Tijdens de Sound Meditation word je meegenomen op reis naar je innerlijke wereld, diep in jezelf. Door het gebruik van Tibetaanse klankschalen, koshi’s, rainsticks en andere elementen wordt een diepe meditatiestaat gecreëerd. De geluidstrillingen zorgen er voor dat je energie meer gaat stromen in je lichaam. De Sound Meditation kan als heerlijk ontspannend worden beleefd en geeft je de tijd om alles van de Dru Yoga in je hele wezen te laten integreren en je helemaal in balans te brengen.

Deur open: 19.15
Aanvang 19:30u     Einde 21:30u
Toegang: €25

Er zijn 8 plekken beschikbaar.

Yogamateriaal is aanwezig in de ruimte, maar als je het fijn vindt om je eigen dekentje / matje mee te nemen, doe dat gerust! Neem wel graag een eigen grote (hand) doek mee voor over onze matjes. 

Verder meenemen: flesje water, comfortabele kleding, dikke sokken.

Gratis parkeren voor de deur!