Ayurvedische massage

“Verwarmend en verkwikkend tegelijk, een heerlijke complete massage voor lichaam en geest”

Bianca – juni 2021

Yoga en massage; ze horen bij elkaar. Massage ondersteunt het gezonde lichaam om optimaal te blijven functioneren en samen met de yoga beoefening brengt het je fysiek, geestelijk en energetisch in balans.

De Ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage met warme kruidenolie en duurt 90 minuten. Door de vrij stevige techniek wordt de bloedsomloop en het lymfestelsel gestimuleerd, blokkades in drukpunten opgeheven en kan de levensenergie (prana) weer vrij stromen. Er ontstaat meer bewustzijn in je lichaam, stress gerelateerde klachten worden verlicht en het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest krijgt een boost. Het reinigende, voedende, ontspannende effect van deze holistische massage is nadien nog dagenlang voelbaar!

De massage vindt plaats in mijn yogaruimte in Utrecht, waar alles aanwezig is om jou helemaal te laten ontspannen. Je hoeft niets mee te nemen, voor de handdoeken en persoonlijk passende kruidenolie wordt gezorgd. We nemen de tijd om vooraf even af te stemmen en om achteraf rustig na te genieten met een kopje thee. Er is ruimte voor gesprek of stilte, waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De gehele behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost €90,00

Afspraak maken? Stuur een mailtje naar info@dooryoga.nl

“Ik heb genoten van de volle aandacht en de zen-setting. De massage was niet te hard, niet te zacht; precies goed!”

Dorris – juni 2021