Events

Lenteviering met Dru Yoga en Soundjourney ∼ https://www.facebook.com/events/1284947405026466/

WORDT VERPLAATST

In deze lenteviering dompelen wij ons onder in zachte beweging, heerlijke geuren en een ontspannende klankreis om onszelf een moment te geven waarin we stil staan bij de overgang van de winter naar de lente, van naar binnen gekeerd naar opbloeien. Het zonnetje komt er weer aan, de natuur ontwaakt! Laten we meegaan in deze flow en genieten van dit moment, in verbinding met jezelf en het ritme van de natuur.

Invulling van de middag:
De lenteviering zal bestaan uit een uur Dru Yoga door Dorinde en een uur Soundjourney door Maartje. In de sfeervolle yogaruimte wordt je meegenomen in een EBR (Energy Block Release), een sequentie van opeenvolgende energetische bewegingen en zachte yogahoudingen, waarmee we het lichaam vrij en open maken. Vervolgens zullen we met elkaar een sequentie volgen waarin we contact maken met de 4 windrichtingen, met de natuur, met alles om ons heen, door middel van beweging, visualisaties en affirmaties. Daarna is het tijd voor ontspanning, en neemt Dorinde je mee in een liggende ontspanningsoefening, waarna je je helemaal kunt overgeven en laten omhullen door de klanken en geuren die volgen in de Soundjourney van Maartje.

Tijdens de Soundjourney word je meegenomen op reis naar je innerlijke wereld, diep in jezelf. Door het gebruik van Tibetaanse klankschalen, drums, bellen, koshi’s, rainsticks en meer elementen wordt een klankbeleving gecreëerd. De geluidstrillingen zorgen er voor dat je energie meer gaat stromen in je lichaam. Eerst zakken we in ons lichaam door een diepgaande gronding, om van daaruit op onderzoek te gaan. Je wordt uitgenodigd om op ontdekkingstocht te gaan. Wat leeft er in jou op dit moment, wat wil groeien in jou en is er klaar voor om te bloeien? Daarnaast zullen verschillende geuren worden gebruikt om de zintuigen nog meer te prikkelen en het lentegevoel in jou te laten ontwaken. De Soundjourney kan als heerlijk ontspannend en transformerend worden beleefd.

Zaterdag 21 maart 2020

14:00-16:00

Locatie: Gruttersdijk 12 (Bel 104) in Utrecht

Kaartjes: €25,00

Reserveer je plekje via info@dooryoga.nl

Je bent welkom vanaf 13:30u